Meslek Yüksekokulları Dostluk Futbol Turnuvası

15-16 Mayıs 2013 tarihleri arasında, Zonguldak MYO, Devrek MYO, Gökçebey MMÇMYO ve Çaycuma MYO arasında, Çaycuma 3. Kültür ve  Spor Şenlikleri kapsamında dostluk futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva, tüm takımların centilmence mücadele ettikleri, okullar arası dostluk ve birliktelik duygularının pekiştirildiği bir ortam hazırlamış oldu.  Takımlar arasında oynanan eleme usulu karşılaşmalar sonucunda Zonguldak MYO turnuvanın  galibi olurken, Çaycuma MYO turnuva ikincisi, Devrek MYO turnuva üçüncüsü ve Gökçebey MMÇMYO turnuva dördüncüsü oldu. Okt. Ö. Devrim YILDIRIM’ın koordinatörlüğünde, Yusuf ÜNLÜTÜRK ve Erdinç KARAMAN’ın destekleriyle düzenlenen turnuvada kupa sahiplerine kupaları Çaycuma MYO Spor Salonunda verildi.