2014 VE ÖNCESİ GİRİŞLİ ÖĞRENCİLERİN EK SINAVLAR TARİHLERİ!

Daha önce yapılan ve linkte bulabileceğiniz duyuruda, azami süre ve azami süre sonunda yapılacak ek sınavlar hakkında detaylı bilgi verilmiş ve bu durumdaki öğrencilerin listesi yayınlanmıştı.

Ek sınav notları öğrencinin bağlı olduğu Yönetmelik hükümlerine göre verilecektir. Ek sınavlardan birinde başarılı olursa o dersi geçilmiş olacaktır.

Daha önce alınmayan ve devamsızlıktan kalınan derslerden ek sınavlara girilemez.

Ek sınav tarihleri:

1. Ek Sınav: 2-6 Temmuz 2018
  2. Ek Sınav: 10-14 Eylül 2018

Ek sınava girmek isteyenlerin –başvuru süresi içinde-bir dilekçe ile (şahsen veya faks ile) başvurması gerekmektedir. 1. Ek sınavlar için dilekçe verenlerin, 2. Ek sınavlar için tekrar dilekçe vermelerine gerek yoktur.

Başvuru tarihleri:

1. Ek Sınav için 28 Haziran Perşembe saat 17:00’a kadar
  2. Ek Sınav için 5 Eylül 2018 Çarşamba saat 17:00’a kadar

Örnek dilekçe için tıklayınız.

Ek sınavlar sonucunda (bu hakkı kullanan veya kullanmayan öğrencilerden) beşten fazla başarısız ve/veya devamsızlıktan kaldığı ve/veya hiç almadığı ders kalan öğrencilerin ilişikleri kesilecektir. Ek sınavlar sonucunda başarısız/devamsızlıktan kaldığı/hiç almadığı ders sayısını beş veya altında kalan öğrencilere kalan ders sayısına göre ek süre verilecektir.

Ayrıca tebligat yapılmayacak olup, duyuru tebligat niteliğindedir.