Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri Teknik Gezi Gerçekleştirdi

16 Mayıs 2017 tarihinde Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri Gıda Topluluğu faaliyet planı çerçevesinde, Bartın Nesli Üçel Süt Ürünleri, Türkili Konserve, Devrek Ayanoğlu Doğa ve Su Ürünleri üretim tesislerine teknik gezi gerçekleştirdi. Öğr. Gör. Muhammet Kaptan, Öğr. Gör. Saadet Sevil Yücel, Öğr. Gör. Dilek Kaçar ve Öğr. Gör. Ferhat Şen sorumluluğunda gerçekleşen teknik geziye toplam 25 öğrenci katıldı.

Öğrenciler Üretim Tesislerini Gezdi

Teknik gezi kapsamında öğrenciler üretim tesislerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğrenciler için yetkili kişiler tarafından fabrika ve üretim ile ilgili detaylı sunumlar gerçekleştirildi. Daha sonra fabrika içerisinde yer alan üretim tesislerini gezen öğrenciler, üretilen ürünleri yerinde görme imkânı yakaladı.