Öğretim Elemanımız Özel Kalem Müdürü Meslek Standartı Hazırlama Çalıştayına Katıldı

Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Özel Kalem Müdürleri Derneği işbirliği ile 1 Ağustos 2017 tarihinde Ankara’da Mesleki Yeterlilik Kurumunda Özel Kalem Müdürü Taslak Meslek Standartı Değerlendirme Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya Çaycuma Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Başkan Vekili Öğr. Gör. Umut Üzmez alan uzmanı olarak katıldı.

Meslek standardı uzmanı Kastamonu Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İrfan Mısırlı’nın moderatörlüğünde düzenlenen çalıştaya, büro yönetimi ve sekreterlik alan uzmanları Prof. Dr. Ali Halıcı-Başkent Üniversitesi, Doç. Dr. Mehmet Altınöz-Hacettepe Üniversitesi, Yrd. Doç. Dr. Nuran Öztürk Başpınar-Anadolu Üniversitesi, Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez-Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Öğr. Gör. Hülya Gürsoy-Ankara Üniversitesi, Öğr. Gör. Umut ÜZMEZ-Bülent Ecevit Üniversitesi, Mehmet Altınkaynak-TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı ile Özel Kalem Müdürleri Derneği temsilcileri katıldı.

Çalıştayda, daha önce meslek temsilcilerinin katıldığı çalıştaylarda oluşturulan Özel Kalem Müdürü Taslak Meslek Standartı değerlendirilerek, meslek tanımı, görevleri, yapacağı işler, başarı ölçütleri vb. hususları içeren taslak üzerinde iyileştirme yapıldı. Çalıştay ile iyileştirilen metin kamuoyuna sunularak, görüş ve öneriler alınacak.