Çaycuma Meslek Yüksekokulu Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’na Katıldı

Çaycuma ilçesinde 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı” bölgedeki yapı ve ahşap sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir araya getirdi. Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu Mobilya Dekorasyon ve Ahşap Oyuncak Atölyesi de fuardaki yerini aldı.

Ahşap oyuncakların sergilendiği Mobilya Dekorasyon ve Ahşap Oyuncak Atölyesi standı yoğun ilgi ile birçok kişi tarafından ziyaret edildi.  Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları da standı ziyaret edenler arasında yer aldı.

Fuar açılışına katılan Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu ve Ahşap Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet YAZICI yoğun katılımla gerçekleşen fuar için şunları söyledi;

“Fuarlar yapıldığı bölge için son derece önemli faydalar sağlamaktadır. Çaycuma ilçesi de son yıllarda fuarlar konusunda önemli gelişimler göstermiştir. Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu olarak daha önce farklı bölgelerdeki fuarlara katılım sağladık. Ancak ilçemizde açılan böyle bir fuara ev sahibi olarak katılmanın farklı bir gururu ve mutluluğunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Geniş orman arazilerinin bulunduğu bölgemizde orman ürünleri ve mobilya sektörünün geliştirilmesi ve bölgenin sosyo-ekonomik olarak kalkınmasına da katkıda bulunan fuarda merkez atölyemizde üretilen, çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyen niteliklere sahip, el sanatları ile özel olarak tasarlanmış ahşap oyuncakları sergilemekteyiz. Çocukların eğitsel ve beceri gelişimine katkı sağlayabilecek özellikteki ahşap oyuncaklar fuar süresince halkımızın ziyaretlerine açık bir şekilde sergilenecektir. Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın tüm halkımız ve firmalarımız için hayırlı olmasını diler, fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.”