Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Programı Gerçekleştirildi

Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü programı gerçekleştirildi. Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yılı nedeniyle tüm öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve idari personelin katıldığı anma programı, öğretim görevlisi Metehan Küçüker’in konuşmasıyla başladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 79’uncu yılında saygıyla yad eden Küçüker, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Bize bıraktığı emaneti koruyacağımıza ve durmadan çalışacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile program sona erdi.