Çaycuma Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Yöresel Lezzetler Kermesi

Çaycuma Meslek Yüksekokulu öğrencileri Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında Zonguldak’ın yöresel yemeklerinin yer aldığı kermes düzenledi. “Karaelmas’ın Aydınlık Yüzü, Zonguldak ve Değerleri” temalı kermes Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Kermeste, Zonguldak ve çevresinde yapılan birçok yemek yer aldı. Toplamda 12 farklı proje grubunun 12 farklı stant ile katıldığı kermese öğretim üyeleri, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yöresel yemeklerin ücretsiz olarak sunulduğu kermeste öğrenciler, gerçekleştirilen bu organizasyondan dolayı çok mutlu olduklarını, bu kermes sayesinde Zonguldak ve çevresinde yapılan birçok yemeği tanıma ve tatma imkânı bulduklarını ifade ettiler.