Çaycuma Mahalli Sanatçıları Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda Konser Verdi

Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında 28 Kasım Salı günü Çaycuma Meslek Yüksekokulu konferans salonunda konser organizasyonu gerçekleştirildi. Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen organizasyona öğrenciler ve öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdi. “Değerlerimiz-Zonguldak’ın Aydınlık Yüzü” teması ile gerçekleştirilen konsere, Çaycuma mahalli sanatçıları; Ayşen Köktürk, Baki Kalaycıoğlu, Cemile Tekin, İbrahim Akçaalan, Ozan Özdemir, Nurgül Çayırlı, Ayşegül Çakar Öner ve Muhammet Ardıç katıldı. Mahalli sanatçı Ayşen Köktürk’ün kendi besteleri ve şiirlerinin de seslendirildiği konser organizasyonu yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının keyifli anlar yaşadığı konser organizasyonu toplu fotoğraf çekimi ve katılımcılara hediyelerin takdim edilmesi ile sona erdi.