Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Kampüsünü Ziyaret Etti

Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, beraberinde Çaycuma Kaymakamı Serkan KEÇELİ, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı BEŞEL, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep DEMİRTAŞ ve Çaycuma ilçe protokolünden yetkililer ile birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Kampüsünü ziyaret ettiler. Heyet, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR, Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu Doç. Dr. Umut Güneş SEFERCİK, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet YAZICI, Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. İrem UZUNSOY ve Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Ertuğrul KARALAR tarafından karşılandı.

Çaycuma Kampüsünde bulunan, Ahşap Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı Mobilya Dekorasyon ve Ahşap Oyuncak Atölyesini inceleyen heyet, atölyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca Çaycuma Kampüsü içerisinde çeşitli incelemeler yapan heyet, bilgi alışverişinde bulundu. Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR’ın Mobilya Dekorasyon ve Ahşap Oyuncak Atölyesini ziyareti sırasında kendisine Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR tarafından bir adet ahşap oyuncak, lazer yakma tekniği ile yapılmış portresi ve bir adet ahşap kalemlik takdim edildi.