Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda “Geçmişten Günümüze” Sergisi

Sosyal sorumluluk dersi kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda “Geçmişten Günümüze” isimli sergi düzenlendi. 12 Aralık Salı günü Çaycuma Meslek Yüksekokulu eğitim binasında gerçekleşen sergiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.  Prof. Dr. Şermin ŞENTURAN danışmanlığında Çaycuma Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri öğrencileri, Cansu KATLANÇ, Merve VAROL, Ayla TEKİNALP, Canan AKÇA ve Mustafa Kaya KAYIKÇI tarafından düzenlenen sergi sayesinde unutulmaya yüz tutmuş birçok eşya gün yüzüne çıkartıldı.

Proje kapsamında geçmişte kullanılmış olan unutulmaya yüz tutmuş eşyalar sergilenmiş olup, öğrenciler, öğretim elemanları ve idari personel tarafından büyük beğeni almıştır. Eşyalar sadece sergilenmekle kalmayıp grup elemanları sergilenen eşyaların nasıl ve hangi amaçla kullanıldığı konusunda da sergiyi takip edenlere bilgiler vermişlerdir.