Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Etkinliği Gerçekleştirildi

12 Mart 1921 tarihinde kabul edilen İstiklal Marşının yıl dönümü sebebiyle Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Yrd. Doç. Dr. Yücel Namal, Mehmet Akif Ersoy’un hayatından ve görüşlerinden bahsederek safahat üzerinden Akif’in düşünce sisteminin temelinde akıl ve bilimin olduğunu ve insanların cehalet ve tembellikten kendini kurtarması gerektiğini ancak bu şekilde muvaffak olmak istediğimiz medeniyeti yakalayacağımızdan bahsetti. Gençlere de bu anlayışın önemini ve bizlere düşen görevler olduğunu belirterek okumanın önemine değindi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ve katılım belgesi verilmesi ile sona erdi.