18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerin, öğretim elemanlarının ve idari personelin katılımı ile etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Öğr. Gör. Melek Toparlak Şahin Çanakkale deniz savaşları ve kara savaşlarını görsel olarak aktararak, savunma ve saldırı hatlarımızdan, iki tarafın askeri imkânlarından ve savaş stratejilerinden bahsederek zaferle sonuçlanan mücadelenin hangi şartlarda verildiğini dile getirdi. Daha sonra bu mücadelenin tarihimizde bir dönem noktası niteliği taşıdığını ve burada kurulan askeri kadronun kurtuluş savaşının kazanılmasındaki etkisini dile getirerek Çanakkale Deniz Zaferi’nin önemini bir kez daha vurguladı. Etkinlik Çanakkale Savaşı ile ilgili gösterimin ardından sona erdi.