21 Mart Ormancılık Günü Etkinliği

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü, Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı tüm dünyada kutlanan baharın gelişini simgeleyen 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında etkinlik düzenlemiştir.

Bu kapsamda Bartın Üniversitesi, Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı ve Silvikültür Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Barış ÖZEL tarafından Ormanlar ve biyolojik çeşitlilik konulu sunum yapılmıştır.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri programda toplu fotoğraf çekiminin ardından Öğretim Üyesi Halil Barış ÖZEL’e sunumundan dolayı Çaycuma Meslek Yüksekokulu Sekreteri Yalçın Çelik tarafından teşekkür belgesi ve Yüksekokulumuz Sosyal Faaliyetler Komisyon Başkanı Öğr. Gör. İdil ÖZKAN tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.