Çaycuma Kampüsü’nde “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Etkinliği Düzenlendi

Cumhuriyetin ilanının 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çaycuma Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşı okundu. Öğretim elemanlarının ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Öğr. Gör. Melek Toparlak Şahin’in günün anlam ve önemini ifade eden konuşması ile devam etti. Şahin, konuşmasında Cumhuriyet ve değerlerinin önemini vurgularken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulma aşaması hakkında dinleyicilere bilgiler verdi. Konuşmanın ardından etkinlik Öğr. Gör. Melek Toparlak Şahin’e verilen teşekkür belgesi ile sona erdi.