Gıda Kalite Kontrol Ve Analizleri Programı Teknik Gezisi

Gıda Kalite Kontrol Ve Analizleri Programı Teknik Gezisi

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Yüksekokulumuz Gıda Kulübü tarafından 4 Mayıs 2016 tarihinde Gıda Kalite Kontrol ve Analizleri Programı öğrencileri için Beypiliç A.Ş. ve Bolu Gıda Kontrol ve Laboratuvar Müdürlüğü’ne teknik gezi düzenlendi.

Gezi programı kapsamında öğrenciler Beypiliç kesimhanelerini gezme ve üretim süreci hakkında bilgi sahibi olma imkanı buldu. Bolu Gıda Kontrol ve Laboratuvar Müdürlüğü’nde ise mikrobiyoloji, kimyasal analiz, fiziksel analiz, mikotoksin ve katkı-kalıntı laboratuvarları gezildi ve bu laboratuvarlarda yapılan analizler hakkında bilgi alındı.



Yayınlanma Tarihi : 07.05.2016